Let & lækkert: Gazpacho med vandmelon og tomat
SPONSORERET indhold

Let & lækkert: Gazpacho med vandmelon og tomat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den klassiske spanske suppe gazpacho er en kold grøntsagssuppe, som er meget populær i sommervarmen. Her har vi lavet gazpacho med vandmelon og tomat, der gør suppen fyldig på en forfriskende måde. Få den lækre opskrift lige her:

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
11. aug. 2020 | Opskrift
4 | Total: 30 min

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • ½ kg tomater
  • 200 g vandmelon (uden kerner)
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1-2 spsk. sherry- eller vineddike
  • 1 tsk. tabascosovs
  • ½ agurk
  • 2 stilke bladselleri
  • ½ lille rødløg
  • salt og peber
  • 1 drys sukker
  • evt. 10-15 isterninger
  • friske basilikumblade
  • Tilbehør: grissini eller ristet brød

Sådan laver du gazpacho med vandmelon

  1. Blend halvdelen af tomaterne og halvdelen af vandmelonen med olivenolie, knust hvidløg, eddike og tabasco til suppe.
  2. Fyld: Skær resten af tomaterne, resten af vandmelonen, agurk og bladselleri i små stykker. Hak rødløg fint.
  3. Kom fyldet i suppen, og smag til med salt, peber og sukker.
  4. Servér suppen iskold evt. med isterninger.
  5. Drys med basilikumblade, og giv grissini eller ristet brød til.

Anbefalet til dig