Opskrift på gnavegrønt med butterbeanhummus
SPONSORERET indhold

Gnavegrønt med butterbeanhummus

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
20. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
Gnavegrønt med butterbeanhummus til 4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

Gnavegrønt med butterbeanhummus

1 dåse butterbeans
1 fed hvidløg
25 g tahin (sesampasta)
1 tsk spidskommen
1/4 dl citronsaft
100 g græsk yoghurt 2%
salt, peber
1 bundt grønne asparges
1 bundt nye gulerødder
4 stilke bladselleri.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    169 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    20 %
  • Kulhydrat:
    54 %

Sådan laver du gnavegrønt med butterbeanhummus

Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand.
Findel bønnerne i en foodprocessor eller multihakker med hvidløg, tahin, citronsaft og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Bræk det nederste lidt „træede“ del af aspargesene, skrab gulerødderne og halver de største på langs.
Flæk bladsellerien på langs og spis grøntsagerne til hummusen.