Græskarkernebrød fra Emmerys
SPONSORERET indhold

Græskarkernebrød fra Emmerys

Bag selv det populære græskarkernebrød fra Emmerys

Foto: VKstock images
12. aug. 2015 | Opskrift | BoligLiv


GRÆSKARKERNEBRØD
(2 brød)
4,2 dl koldt vand 
1⁄2 dl surdej
10 g gær
400 g hvedemel 
140 g grahamsmel 
15 g salt 
100 g græskarkerner
lidt olie
200 g hakkede græskarkerner 

1. Rør vand, surdej og gær godt sammen. Tilsæt hvedemel, grahamsmel og salt, og ælt dejen blank og elastisk. Ælt til sidst forsigtigt de hele græskar-kerner i dejen. Kom dejen i en stor oliesmurt skål med låg, sæt den i køleskabet, og lad den hæve i 24 timer. 
2. Vend dejen ud på et meldrysset bord, og drys den med de hakkede græskarkerner. Hak eller skær dejen i 2 lige store dele, og læg dem straks på en forvarmet bageplade med bagepapir. Bag brødene ved 250 grader i ca. 25 minutter. Flyt dem over på en bagerist, og lad dem køle af. 

► SE OGSÅ: Emmerys hvide brownies
► SE OGSÅ: 4 fantastiske formbrød
► SE OGSÅ: Snickers-haps