Ingredienser
Arbejdstid: 40 min.
Grillede squash:
2 squash
ca. 3 spsk. olivenolie
salt
3 tomater
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 håndfuld frisk basilikum
2 spsk. vin- eller æbleeddike
salt
100 g feta
Grillede bøffer:
4 oksebøffer (500-600 g)
1 spsk. olivenolie
peber
Tilbehør:
kogte kartofler eller brød
- Squash:
Skær squashen i tykke skiver, og pensl dem med et tyndt lag olie på hver side. Grill dem på begge sider, til de får et flot grillmønster. Læg dem på et fad og krydr med salt. - Skær tomaterne i små terninger. Hak hvidløg og chili fint. Hak basilikum groft. Bland tomater, hvidløg, chili, basilikum, olie og eddike. Smag til med salt.
- Bred salsaen ud oven på squashen, og smuldr fetaen på toppen.
- Bøffer:
Pensl bøfferne med et tyndt lag olie, og grill dem på en varm grill i 1-2 min. på hver side. Krydr med salt og peber. - Servér bøfferne med squash og kartofler eller brød.