Grillede gulerødder med brunet smør
SPONSORERET indhold

Grillede gulerødder med brunet smør

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Less is more! Denne simple "salat" er noget af det bedste, jeg ved. Jeg kan spise kilovis af gulerødder på denne måde. Grill gulerødderne, mens du griller en bøf eller et stykke fisk. Det brunede smør er naturligvis ikke verdens sundeste. Men til gengæld skal der heller ikke så meget til, før det hele smager af lykke.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
17. aug. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Tilbehør til 3-4 personer

2 bundter gulerødder med topOlivenolie
Salt
50 g smør
Lidt dild, finthakket

Sådan gør du

Skrub eller skræl gulerødderne. Vend dem med en smule olivenolie, og grill dem på en varm grill (eller rist dem på en pande). De skal have 4-5 minutter, eller til de er møre udenpå og stadig har bid i midten. Krydr dem med salt.

Smelt smørret, og lad det brune let. Du kan nærmest dufte, når det er klart. Det dufter helt af nødder, men ikke brændt. Anret gulerødderne med brunet smør og lidt hakket dild. Servér straks.