Grillede padrons
SPONSORERET indhold

Grillede padrons

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
08. aug. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Snack til 2-4 personer

4 store håndfulde padronpebre
olivenolie
1-2 spsk flagesalt
1-2 tsk milde chiliflager

Sådan gør du

Gnid pebrene med olivenolie, og grill dem hårdt på en varm grill (eller steg dem hårdt i olivenolie på en varm pande.).

Bland salt med chiliflager, og anret de småbrankede pebre drysset med chilisalt.

TIP! Padrons fås hos gode grønthandlere, specialbutikker og f.eks. i Torvehallerne. De er rigtigt gode som en sund snack til en iskold øl. Nyd pebrene simpelthen ved at holde i stilken og forsigtigt bide peberfrugten af. Kassér stilken og evt. de kerner, der hænger ved.