Opskrift på grillsalat med rød peber, perlespelt og citrondressing
SPONSORERET indhold

Grillsalat med rød peber, perlespelt og citrondressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En forfriskende og superlækker ret.

Af: Carsten Kyster
25. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 40 min

Ingredienser

200 g perlespelt
12 røde snackpebre
200 g tomater
50 spinat
¼ bundt bredbladet persille

Dressing:
2 spsk olivenolie
1 usprøjet citron
4 skiver brød
1 fed hvidløg
salt
sort peber.

4 skiver brød
1 fed hvidløg, skåret i gennem på tværs

Sådan laver du grillsalat

Kog perlespelten efter anvisning på pakken, og køl den let af. Grill de røde pebre på en varm grill, indtil de blive bløde og møre og hold dem varme. Skær tomaterne i grove stykker og hak persillen groft.

Dressing: Riv skallen af citronen med den fine side af rivejernet, pres citronen for saft, og rør citronsaft og -skal sammen med olivenolie. Smag til med salt og peber.

Vend alle ingredienserne sammen. Anret salaten på 4 tallerkener. Grill brødet på en pande eller i ovnen. Gnub det med hvidløg og servér det til salaten.


Prøv også thaisalat med tun