Grillstegt laks med nye porrer
SPONSORERET indhold

Grillstegt laks med nye porrer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grillet laks gør sig altid godt på en sommergrill.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 8 min.
300 g laksefilet
salt og peber
15 g smør
4-6 slanke nye porrer
Sennepscreme:
1 dl cremefraiche
1 tsk dijonsennep
1 tsk sød sennep
1 lille rødløg
1 bdt purløg
salt og peber
citronbåde

  1. Rens porrerne grundigt, kassér de grønne toppe og skær resten i stykker på ca. 10 cm.
  2. Damp dem møre i 2 dl vand tilsat smør og salt ­— ca. 5 min.
  3. Rør cremefraiche sammen med de to slags sennep, finthakket rødløg, fintsnittet purløg, salt og peber.
  4. Krydr laksen med salt og peber og steg den på en varm grill eller grillpande ca. 2 min. på hver side.
  5. Anret med de afdryppede porrer og sennepscremen.