Grønne asparges
SPONSORERET indhold

Grønne asparges med basilikumscreme og pecorino

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grønne danske asparges med italiensk pecorino er et lækkert par til en lille forret.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
12. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1-2 bundter grønne asparges
lidt god olivenolie
salt og peber
2 dl cremefraiche 18 %
1 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
2½ spsk basilikum, hakket
2 spsk revet pecorino eller parmesan
salt og peber
lidt ekstra revet pecorino
lidt revet citronskal
1 lille håndfuld hele basilikumblade
Tilbehør: godt brød

Sådan gør du

Knæk bunden af de grønne asparges, og smid bunden ud. Bring en gryde med vand til kogepunktet, og kog aspargesene i 2-3 minutter. Hæld vandet fra, og afkøl dem. Anret aspargesene på et fad, dryp med lidt god olivenolie og krydr med salt og peber.

Rør cremefraiche sammen med dijonsennep, citronsaft, basilikum, pecorino, salt og peber. Server grønne asparges med en skefuld basilikumcreme og et drys ekstra revet pecorino. Top med revet citronskal og hele basilikumblade, og spis gerne et godt brød til.

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Lækre retter med hvide sommeroste

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter