Opskrift på grov broccolisalat
SPONSORERET indhold

Grov broccolisalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
10. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

200 g pasta, f.eks. skruer eller penne
400 g broccoli i buketter
1 lille, fintsnittet rødløg
50 g sultanas rosiner
25 g ristede pinjekerner.
Karrykrydret dressing:
2 spsk light mayonnaise
1-2 spsk citronsaft
½ tsk karry
salt, peber.
200 g røget mørbrad.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    400 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    56 %

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakningen og kog broccolibuketterne med de sidste 2-3 minutter. Afkøl og afdryp pasta og broccoli, kom de to ting i en skål og bland dem med løg, rosiner og pinjekerner.
Mens pastaen koger: Rør dressingen sammen og smag den til.
Vend den derefter med salaten samt tynde skiver røget mørbrad.


Tip: En supergod måde at få den sunde broccoli på.