Guf til isvafler
SPONSORERET indhold

Guf til isvafler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmelavet guf kan sætte prikken over i’et på den færdigkøbte is. Og det er ikke spor svært, selv at lave hjemmelavet guf. Her får du opskriften på lækker guf.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
06. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 1/2 liter | Total: 10 min

Ingredienser

Guf til isvafler


Arbejdstid: 10 min.
Ikke fryse-egnet

1 bæger pasteuriserede æggehvider (1/2 dl =1 1/2 æggehvide)
75 sukker
ca. 1/2 dl jordbærsaft eller anden rød saft (ufortyndet)
evt. rød frugtfarve

Sådan laver du guf til isvafler


1. Pisk æggehviderne over et næsten kogende vandbad og tilsæt sukkeret lidt ad gangen.

2. Tilsæt saft og evt. rød frugtfarve.

SE OGSÅ: Rabareris med crumble

3. Pisk, til skummet bliver blankt og glat – ca. 5 min. Tag det af varmen og pisk, til det er afkølet.

4. Serveres helst samme dag, men kan opbevares i en plastbøtte med låg i køleskabet i 1 døgn.

Prøv også selv at lave: Pistacieis

5. Server som topping på vafler med flødeis.

Anbefalet til dig