Opskrift på hele kyllingelår marineret i røget paprika, mørkt øl og honning
SPONSORERET indhold

Hele kyllingelår marineret i røget paprika, mørkt øl og honning

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sprødstegte kyllingelår marineret i øl og honning. Mums. En knasende grøn salat giver friskt modspil, og har du brug for lidt ekstra substans, så er kogte nye kartofler heller ikke tossede hertil.

Foto: Line Thit Klein/Opskrift: Cecilie Sofie Svensson
31. maj. 2016 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

4 hele overlår
1 strøget tsk røget paprika
1 tsk sød paprika
2 spsk ketchup
1 spsk frisk ingefær, revet
1 tsk tabascosovs
2 spsk honning
5 dl mørkt øl, gerne ale, porter eller lignende
2 spsk frisk timian, hakket
salt

Grøn salat:
1 bakke blandede grønne salater
1 fennikel, snittet i tynde skiver
1 julesalat eller anden bitter salat
3 spsk olivenolie
3 spsk lys balsamicoeddike
lidt dild til at toppe salaten med

Sådan gør du:

Bland paprika, røget paprika, ketchup, ingefær, tabascosovs, honning, øl og hakket timian, og marinér kyllingelårene i blandingen. Lad dem trække i mindst et par
timer, men gerne natten over.

Grill kyllingelårene ca. 5 minutter på hver side, men tjek, at kyllingesaften er gennemsigtig, før du tager dem af grillen. Hvis ikke, så giv dem et par minutter mere, de må gerne blive sprøde. Drys salt på.

Lav imens en enkel grøn salat med fennikel og lidt bitter julesalat, vendt med olivenolie og balsamicoeddike, og servér til den grillede kylling.