Hindbæris
SPONSORERET indhold

Hindbærmuffin-is

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Supernem isdessert, når den søde tand melder sig. Fløden i isen stabiliserer dit blodsukker, hvilket er med til at forebygge overspisning.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
19. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
18 styk

Ingredienser

4 spsk Suvida Strø
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
1 bæger pasteuriserede æggehvider
4 dl piskefløde
150 g mørk chokolade, 70-85%
1 tsk vaniljepulver
75 g hindbær og evt. lidt mørk hakket
chokolade til pynt

Sådan gør du

1/ Pisk æggeblommer og Suvida Strø til en luftig æggesnaps.

2/ Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum. Vend fløde og æggehvider sammen.

3/ Hak chokoladen fint. Vend flødeskum i æggesnapsen. Vend forsigtigt den hakkede chokolade og vaniljepulver i.

4/ Fordel massen i 18 muffinforme af silikone, og lad dem fryse ind.

[135 kcal og 16 g protein pr. portion]

SE OGSÅ på Boligliv.dk: Ispinde med mango og jordbær

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter