Hjemmelavet citronsalt
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet citronsalt

Hjemmelavet citronsalt er lækkert til mange ting og kan fint holde sig flere måneder.

Foto: Columbus Leth
28. feb. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Hjemmelavet citronsalt


Tid: ca. 10 min. plus tid til at tørre
1 dl flagesalt
1-2 spsk. revet citronskal
2 spsk. friskhakket mynte
2 spsk. friskhakket persille

1. Bland salt med citronskal og hakkede krydderurter.
2. Bred blandingen ud på en bageplade med bagepapir, og tør saltet i ovnen ved 100 grader i ca. 45 min.
3. Afkøl saltet, før det løsnes og kommes på glas.

TIP
Saltet kan også krydres med 1 tsk. tørrede chiliflager, hvis du vil give det lidt ekstra smag.

► SE OGSÅ: Fettucini med friterede jordskokker, feta og citron