Honningroulade
SPONSORERET indhold

Honningroulade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
21. okt. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(12 skiver)

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Bagetid: ca. 8 min.
Fryse-egnet
2 æg (mellemstørrelse, delt i blommer og hvider)
50 g farin
100 g honning
100 g (ca. 1½ dl) mel
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1 tsk ingefær
revet skal af 1 citron (usprøjtet)
1 spsk vand
Fyld:
2 dl abrikosmarmelade

  1. Pisk æggeblommer og farin skummende. Pisk honning i. Pisk æggehviderne stive. Bland mel med bagepulver, krydderier og citronskal. Rør det i æggemassen sammen med vand. Vend de stiftpiskede æggehvider i til sidst.
  2. Fordél dejen på bagepapir lagt på bagepladen (30 x 30 cm). Bag rouladebunden ved 225 grader i 7-8 min.
  3. Vend bunden over på sukkerdrysset papir og fordél abrikosmarmeladen over. Rul straks sammen herom.