Hurtig hummus
SPONSORERET indhold

Hurtig hummus

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hummus har sin oprindelse i Mellemøsten, men den er for mange nærmest blevet en dansk klassiker.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
21. nov. 2017 | Opskrift | Hjemmet
Hurtig hummus til 4-6 personer

Ingredienser

Hurtig hummus

Ikke fryse-egnet
1 dåse kikærter
1-2 fed hvidløg
2-3 spsk citronsaft
1-2 spsk tahin (sesampasta – kan udelades)
1-2 spsk væske fra kikærterne
1-2 spsk olivenolie
sorte oliven
persille
salt og peber

Sådan laver du nem hummus

  1. Hæld væsken fra kikærterne, men gem den.
  2. Blend kikærter og pillet hvidløg til en grov mos og smag til med citronsaft, tahin, salt og peber.

    PRØV OGSÅ: Sprøde pita-chips med radisedip

  3. Tilsæt evt. lidt væske, hvis mosen er for tyk og anret i en skål.
  4. Dryp olivenolie over hummusen og drys med sorte oliven og friskhakket persille.

 

Anbefalet til dig