Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Nem og hurtig hummus.

Opskrift på hurtig hummus

Hurtig hummus

Hummus har sin oprindelse i Mellemøsten, men den er for mange nærmest blevet en dansk klassiker.

Bedømmelse
Hurtig hummus til 4-6 personer

Hurtig hummus

Ikke fryse-egnet
1 dåse kikærter
1-2 fed hvidløg
2-3 spsk citronsaft
1-2 spsk tahin (sesampasta – kan udelades)
1-2 spsk væske fra kikærterne
1-2 spsk olivenolie
sorte oliven
persille
salt og peber

Sådan laver du hurtig hummus

Hæld væsken fra kikærterne, men gem den. Blend kikærter og pillet hvidløg til en grov mos og smag til med citronsaft, tahin, salt og peber. Tilsæt evt. lidt væske, hvis mosen er for tyk og anret i en skål. Dryp olivenolie over hummusen og drys med sorte oliven og friskhakket persille.

Tip

Hummusen kan også krydres med stødt spidskommen, stødt paprika og/eller friskhakket eller stødt chili. Server f.eks. med varme pitabrød eller chips bagt af flækkede udskårne pitabrød. 

Ingredienser

6

Tilberedning

ca. 0 MIN.

Type

Specialkost

Vegetarisk

Kategori

Tilbehør

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Tags

hummus
Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok