Opskrift på hurtig pasta med laks, ricotta & rucola
Foto: Andreas Wiking | Aftensmad på 15 minutter - sådan laver du hurtig pasta med laks, ricotta & rucola
ALT for damerne

Opskrift på Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola

Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola

Skøn pastaret med laks, rucola og ricotta samt chili, lime og sukkerærter.

Af Vibeke Lehn 27.jan.2017 Mad

15 MIN.

Pasta med laks til 4 personer

325 g penne eller anden småpasta
125 g sukkerærter
100 g ricotta
1 udkernet, finthakket rød chili
salt, friskkværnet peber
50 g rucola
300 g varmrøget laks
lime.

Tilbehør:
300 g surdejsbrød.

  • Energi pr. person

    650 Kcal

    Fedt 17 %

    Protein 22 %

    Kulhydrat 61 %

Sådan laver du pasta med laks, ricotta & rucola

Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, kog sukkerærterne med de sidste minutter og afdryp pasta og ærter.

Rør ricotta med chili, salt og peber, vend blandingen med pasta og ærter, rucola og den varmrøgede laks plukket i lidt store flager. Servér straks med lime og brød.

Henter...