Hurtige, sprøde vafler
SPONSORERET indhold

Hurtige, sprøde vafler - uden æg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er hurtigt at bage en portion sprøde vafler. Her får du en nem og lækker opskrift på vafler uden æg.

Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann
20. mar. 2020 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 6 stk. vafler | Total: 30 min

Ingredienser

Hurtige, sprøde vafler

Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet

200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 dl mælk
1 dl vand
100 g smør
Tilbehør: Syltetøj og flormelis

Sådan laver du hurtige, sprøde vafler

  1. Bland mel og bagepulver i en skål.
  2. Tilsæt mælk, vand og afkølet, smeltet smør.
  3. Varm vaffeljernet op. Pensl det med lidt smør, hvis det ikke har sliplet-belægning.
  4. Bag vaflerne og servér dem med syltetøj og flormelis.