Hyben/kokossnitter
SPONSORERET indhold

Hyben/kokossnitter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
05. sep. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Bagetid:
40 min.
Fryse-egnet
Dej:
75 g smør
150 g sukker
1 æg
150 g hvedemel
1/4 tsk bagepulver
Fyld:
400 g hybenmarmelade
Top:
2 æg
75 g sukker
150 g kokosmel

  1. Pisk smør og sukker cremet og pisk ægget i.
  2. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen.
  3. Smør dejen ud i bunden af en lille bradepande foret med bagepapir.
  4. Bag kagen midt i ovnen 10 min. ved 180 grader.
  5. Fordél marmeladen over bunden.
  6. Pisk æg, sukker og kokosmel sammen og fordél det over marmeladen.
  7. Bag kagen yderligere ca. 30min.
  8. Løft kagen over på en rist ved hjælp af bagepapiret og skær den i snitter, når den er afkølet.