Opskrift på jordbærsuppe og kanelbrød
SPONSORERET indhold

Iskold jordbærsuppe med kanelbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
21. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

1 kg jordbær
75 g sukker
1,5 dl hyldeblomstsaft
frisk mynte.
Kaneltoast:
4 papirtynde skiver baguette
sukker + kanel.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    220 Kcal
  • Fedt:
    7 %
  • Protein:
    4 %
  • Kulhydrat:
    89 %

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene. Blend dem med sukker og pres dem derefter gennem en sigte. Rør, til sukkeret er opløst, og smag til med hyldeblomstsaft samt mynte. Stil suppen koldt et par timer og gerne længere.

Pensl brødene let med vand, drys et tyndt lag sukker og kanel på og rist dem gyldne og sprøde i ovnen ved 225 grader. Afkøl og servér dem til suppen.