Issandwich med kokos og nødder
SPONSORERET indhold

Issandwich med kokos og nødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
15 min.
Kogetid: 3 min.
Frysetid:
min. 1 time
Fryse-egnet
(ca. 6 personer)
50 g smør
50 g farin
100 g makroner
1 dl kokosmel
75 g hakkede
nødder
1 liter flødeis, f.eks. vanilje.

  1. Smelt smør og farin i en gryde. Bland knuste makroner, kokosmel og nødder i en skål og vend farinsmørret i.
  2. Pres halvdelen af makronblandingen ud i en sandkageform foret med bagepapir. Fordel isen ovenpå og derefter resten af makronblandingen.
  3. Dæk formen og stil den i fryseren i mindst 1 time.
  4. Skær isen i passende sandwich-stykker og server, f.eks. med en sovs af bær.