Istærte med bund af rugbrød og marcipan
SPONSORERET indhold

Istærte med bund af rugbrød og marcipan

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

(6-8 personer)
125 g rugbrød
125 g marcipan
75 g mandler
1 l vaniljeis (eller anden smag)
500 g friske bær
evt. mynte eller citronmelisse

  1. Riv rugbrød og marcipan groft og vend det sammen med grofthakkede mandler.
  2. Pres det ud i bunden af en tærteform (22 cm) foret med film og sæt det i fryseren 1/2 times tid.
  3. Tag isen ud af fryseren og lad den blive lidt blød.
  4. Fordel isen på tærtebunden og sæt den tilbage i fryseren min. 1 time.
  5. Pynt tærten med friske bær og evt. grønne blade og server straks.