Julebiscotti
SPONSORERET indhold

Julebiscotti

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sødt, sprødt og med en duft af jul. Her har du en opskrift på julebiscotti til kagedåsen i december.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
17. nov. 2011 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 60 stk.)

Ingredienser

Julebiscotti

 

Arbejdstid: 1 time
Bagetid: 50 min.
Ikke fryse-egnede


350 g hvedemel
250 g rørsukker (eller alm. sukker)
2 tsk bagepulver
2½ tsk julekrydderi (se tips)
¼ tsk salt
4 æg (str. m/l)
1 økologisk appelsin (fintrevet skal)
75 g rosiner
75 g soltørrede tranebær
100 g mandler (smuttede)

  1. Tænd ovnen på 180 grader. Bland alle de tørre ingredienser. Pisk æggene let sammen med appelsinskal, hæld det i melet og ælt det sammen.
  2. Tilsæt rosiner, tranebær og mandler. Form dejen til 4 ca. 2 cm tykke stænger. Læg dem med god plads på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 20 min. Tag dem ud og lad dem køle lidt af. Skru ned til 140 grader.
  3. Skær stængerne i 1 cm tykke skiver på skrå og læg dem på bageplader med bagepapir. Sæt dem tilbage i ovnen i 20-30 min., til de er gennemtørre og gyldne.
  4. Lad dem køle af, før de pakkes i kagedåser eller cellofanposer. Holder min. 1 måned i kagedåse.
  5. Tip: Julekrydderi består af
    1 tsk stødt kanel,
    1/2 tsk stødt kardemomme,
    1/2 tsk ingefær
    1/4 tsk stødt allehånde
    1/4 tsk stødt nelliker.