Julekage opskrift
SPONSORERET indhold

Julekage med blåbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hanne Berzant, designer og medejer i By Nord, giver her sin bedste juleopskrift på julekage med blåbær.

07. dec. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

150 g smør
200 g rørsukker
3 æg str M/L
150 g marcipan
250 g hvedemel
1 tsk stødt kardemomme
1 spsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
125 g blåbær
50 g hele smuttede mandler
75 g rosiner

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker blødt. Pisk æg i et ad gangen. Riv marcipanen, og rør den i massen.
  2. Bland hvedemel, kardemomme, vaniljesukker, bagepulver, blåbær og mandler.
  3. Rør det sammen med æggemassen, og kom dejen i en smurt springform.
  4. Bag kagen ved 150 grader i ca. 1 time.
  5. Mærk med en strikkepind undervejs, om kagen er færdig, så der ikke hænger dej ved. Drys den med flormelis og hæld blå bærrene på.