Kakaomandler og chokolade-abrikoser
SPONSORERET indhold

Kakaomandler og chokolade-abrikoser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Alle ingredienserne i denne farverige opskrift er med til at sikre en stabil blodsukkerbalance.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
09. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

6 portioner

100 g mandler
2 spsk kakaopulver
100 g mørk chokolade 70-85 %
50 g abrikoser
20 g hasselnøddeflager

Sådan gør du

1/ Kom mandler og kakaopulver i en frysepose, og ryst dem.

2/ Smelt chokoladen over et vandbad.

3/ Dyp abrikoserne i smeltet chokolade, så halvdelen er dækket, og herefter i hasselnøddeflager.

4/ Servér kakaomandler og abrikoser med chokolade i en smuk skål – og nyd dem.

[160 kcal pr. portion]

SE OGSÅ på Boligliv.dk: Bag til den lille sult

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter