Kålwrap med tun, pesto og øko-skinke
SPONSORERET indhold

Kålwrap med tun, pesto og øko-skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan sagtens have de her wraps med i madpakken. Kom spidskålsbladene i en lille pose, og tag fyldet med i et bæger ved siden af. Husk servietter.

Af: Umahro Cadogan Foto: Line Thit Klein
04. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

6 dl grofthakket grønt – f.eks. plukket basilikum, mynte, persille, bredbladet persille, koriander og rucola, hak gerne stilkene med.
2 fed hvidløg
4 spsk valnødder eller pinjekerner
2 1/2 dl ekstra jomfruolivenolie
2-3 spsk citronsaft, friskpresset (du kan også bruge eddike)
lidt manchego eller parmesan, revet
4 store blade spidskål – ikke de yderste blade, der er for grove, men dem lige under
4 skiver skinke, gerne økologisk
200 g tun i vand, drænet

Sådan gør du:

Lav pestoen ved at blende det grønne, hvidløg, nødder, olie, citronsaft og ost i en foodprocessor.

Pluk bladene fra spidskålen, og læg en skive skinke på indersiden af hvert kålblad.
Fordel 50 g tun ovenpå skinken i hvert blad, og top med 2 spsk pesto.

Læg dine wraps på tallerkener, rul dem sammen og nyd.

Kcal 202

Få mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/