Kammuslinger opskrift
SPONSORERET indhold

Kammuslinger a la Provence

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
25. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

16 kammuslinger
lidt olivenolie til stegning.

Provence-grøntsager:
1 finthakket fed hvidløg
1 finthakket lille løg
½ aubergine i meget små tern
4 spsk olivenolie
½ courgetter i meget små tern
2 tomater skåret i meget små tern
2 spsk finthakket persille
1 tsk fint revet citronskal
salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Sautér hvidløg, løg, auberginer i olivenolie på en pande i 5 minutter, tilsæt courgette og tomat og rist 5 minutter mere, inden persillen og citronskallen røres i, og der smages til med salt og peber.

Steg imens kammuslingerne i lidt olie 3-4 minutter på hver side.

Anret kammuslinger på tallerkener, fordel grøntsagerne henover og servér straks evt. med godt brød.