Karrykylling i pande
SPONSORERET indhold

Karrykylling i pande

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En dejlig, lidt eksotisk ret med det populære kyllingekød.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
12. mar. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 18 min.
300 g kyllingeinderfilet eller kyllingebryst
1 usprøjtet appelsin
1 tsk farin
1 tsk karry
1 spsk olie
125 g basmatiris
ca. 2 dl bouillon
200 g frosne grønne
ærter
Tilbehør: chutney

  1. Skær evt. kyllingen i mindre stykker og vend dem sammen med fintrevet appelsinskal, farin og karry.
  2. Brun stykkerne på en pande med olie. Vend risene på panden og tilsæt saft fra 1 appelsin og bouillon, i alt 2½ dl. Giv det et opkog under omrøring, skru ned og lad retten simre under låg, til risene er møre, ca. 12 min.
  3. Tilsæt ærter og lad dem blive varme. Servér straks med f.eks. en god chutney.