Kineser-haché
SPONSORERET indhold

Kineser-haché

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nyfortolkning af spaghetti med kødsovs.

Af: Anne Bech Foto: Flemming Leitorp
20. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
3

Ingredienser

1 spidskål eller 1/2 hvidkål
2 løg
400 g hakket oksekød
(7-12%) økologisk
lidt smør til stegning
salt og peber til at smage til

Sådan gør du

Snit dit løg i halve, tynde skiver. Start med at svitse det på en stor pande med høj kant eller gryde. Snit dit kål helt fint, i tynde skiver. Når løgene er gyldne, kommer du al kålen i. Det skal vendes, og have middelvarme i 10-15 minutter. Salt det lidt allerede nu. Når det er blødt og medgørligt, skraber du kål og løg ”til side” i panden/gryden, og så kommer du oksekødet på panden og bruner det. Når det hele er brunet, blandes kål og kød. Smag til med salt og peber.