Opskrift på banankage
Foto: Mikkel Adsbøl | Kokos-banankage med mindre sukker - og masser af smag.
ALT for damerne

Banankage med mindrer sukker og masser af kokos

Kokos-banankage

Du skal selvfølgelig ikke spise løs af den her kage, hvis du vil tabe dig, men kagen er en god løsning, hvis du gerne vil have noget sødt uden at sætte sundheden over styr.

Af Marie Steenberger 15.apr.2012 Mad

1 kokos-banankage

3 æg
150 g rørsukker
2 tsk vaniljesukker
1/2 teske natron eller bagepulver
100 g hvedemel
40 g kokosmel
100 g smeltet afkølet smør
1 stor banan
75 g reven eller hakket mørk chokolade

Sådan laver du kokos-banankage

Pisk æg, sukker og vanilje til du får en fin æggesnaps. Tilsæt det smeltede let afkølede smør. Rør sigtet mel og bagepulver sammen og vend forsigtigt disse to ting samt kokosmelet i smør-æggesnapsen. Tilføj most banan og chokolade.

Varm ovnen på 175 grader og bag kagen i brødform i 50 min.

1 skive kage : 240 kcal.


Se også opskrift på Power knækbrød.

Tip
Banan indeholder en del frugtsukker og du kan derfor med fordel bruge banan som erstatning for en del af den sukker, der skal bruges i opskriften.
Henter...