Opskrift på banankage
SPONSORERET indhold

Kokos-banankage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du skal selvfølgelig ikke spise løs af den her kage, hvis du vil tabe dig, men kagen er en god løsning, hvis du gerne vil have noget sødt uden at sætte sundheden over styr.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
15. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1 kokos-banankage

Ingredienser

3 æg
150 g rørsukker
2 tsk vaniljesukker
1/2 teske natron eller bagepulver
100 g hvedemel
40 g kokosmel
100 g smeltet afkølet smør
1 stor banan
75 g reven eller hakket mørk chokolade

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    240 Kcal

Sådan laver du kokos-banankage

Pisk æg, sukker og vanilje til du får en fin æggesnaps. Tilsæt det smeltede let afkølede smør. Rør sigtet mel og bagepulver sammen og vend forsigtigt disse to ting samt kokosmelet i smør-æggesnapsen. Tilføj most banan og chokolade.

Varm ovnen på 175 grader og bag kagen i brødform i 50 min.

1 skive kage : 240 kcal.


Se også opskrift på Power knækbrød.