Kokosmakroner med lime og chokolade
SPONSORERET indhold

Kokosmakroner med lime og chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Syrlig lime, sød chokolade og saftig kokos er en fantastisk kombination. Kokosmakronerne her bliver fantastisk lækre – og så er de nemme.

Af: Sarah Bregendahl Støvring Foto: Line Thit Klein
12. jan. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Ca. 15-20 kokosmakroner | Total: 30 min

Ingredienser


200 g kokosmel
50 g smeltet smør
165 g kondenseret mælk – i dåse, fås i supermarkedet
2 æg
økologisk limeskal, 1 tsk revet
100 g chokolade, smeltet
50 g kokosmel til pynt

Sådan laver du kokosmakroner:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader på varmluft.
  2. Rør kokosmel, smør, kondenseret mælk, æg og limeskal sammen i en skål.
  3. Form små toppe af blandingen med to skeer, og sæt dem på en bageplade, beklædt med bagepapir.

    PRØV OGSÅ: Saftig abrikoskage

  4. Bag kokosmakronerne i ca. 10-15 minutter, til de har fået lidt farve, og lad dem køle af.
  5. Smelt chokoladen over et vandbad, og dyp de afkølede makroner først i chokolade og derefter i kokosmel. Lad chokoladen stivne, gerne foran et åbent vindue, og servér.

 

 

Anbefalet til dig