Kokosmakroner
Foto: Thomas Hergaard | Glutenfri kokosmakroner.
Hjemmet

Kokosmakroner

Glutenfri kokosmakroner

Del på

Disse saftige kokosmakroner med æggehvide er guf for alle slikmunde, og så er de ovenikøbet glutenfri.

Af Sandra Leigh Draznin 08.nov.2016 Mad

30 MIN.

Ca. 20 kokosmakroner

Kokosmakroner

Ikke fryse-egnet


4 æggehvider
175 g sukker
200 g kokosmel

Sådan bager du kokosmakroner

1. Tænd ovnen på 175 grader.


2. Bland æggehvider, sukker og kokos i en gryde og rør det sammen over svag

varme, til det slipper gryden, men ikke er mere end håndvarmt.


3. Form dejen til toppe og sæt dem på en bageplade med bagepapir.


4. Bag kokosmakronerne ca. 20 min.


5. Lad dem afkøle på bagepapiret på en rist og læg dem i kagedåse til opbevaring.

Tip

Dyp evt. kagerne i smeltet chokolade og lad det stivne.

Del på
Kommentarer (0)
Henter...