Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Glutenfri kokosmakroner.

Opskrift på kokosmakroner

Glutenfri kokosmakroner

Disse saftige kokosmakroner med æggehvide er guf for alle slikmunde, og så er de ovenikøbet glutenfri.

Bedømmelse
Ca. 20 kokosmakroner

Kokosmakroner

Ikke fryse-egnet


4 æggehvider
175 g sukker
200 g kokosmel

Sådan bager du kokosmakroner

1. Tænd ovnen på 175 grader.


2. Bland æggehvider, sukker og kokos i en gryde og rør det sammen over svag

varme, til det slipper gryden, men ikke er mere end håndvarmt.


3. Form dejen til toppe og sæt dem på en bageplade med bagepapir.


4. Bag kokosmakronerne ca. 20 min.


5. Lad dem afkøle på bagepapiret på en rist og læg dem i kagedåse til opbevaring.

Tip

Dyp evt. kagerne i smeltet chokolade og lad det stivne.

Ingredienser

3

Tilberedning

ca. 30 MIN.

Type

Kage

Specialkost

Glutenfri

Kategori

Bagværk

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok