Kold kartoffelsalat
SPONSORERET indhold

Kold kartoffelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er intet som den gode klassiske kolde kartoffelsalat som tilbehør til sommerens grillretter og buffetter.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
04. jun. 2012 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 4 personer

Ingredienser

Kogetid: 15-18 min.
Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 kg kogte, skrubbede nye kartofler
150 g god mayonnaise
1 spsk dijonsennep
1 dl ymer
2 spsk løg (fintrevet)
1 dl krydderurter (f.eks. dild, purløg og persille, finthakket)
salt og friskkværnet
peber

  1. Rør mayonnaise med sennep, ymer, løg og krydderurter.
  2. Vend det hele sammen og smag til med salt og peber.