Koteletter chop suey
SPONSORERET indhold

Koteletter chop suey

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fra ordbogen: Chop suey er betegnelsen for en kinesisk ret, som består af kød- eller fiskestykker stegt med forskellige grønsager og serveret med ris.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
2-4 fadkoteletter (ca. 275 g i alt)
1 tsk soja
1 tsk østerssovs
1 spsk olie
400-600 g frosne wokgrønsager
2 dl bouillon (eller vand)
2 tsk majsstivelse
1 spsk østerssovs
salt og peber

  1. Skær koteletterne i halve og marinér dem i soja og østerssovs. Brun koteletterne i en varm wok med olie ½ min. på hver side og tag dem op. Steg nu grønsagerne i wokken 3-5 min. Rør bouillon sammen med majsstivelse og østerssovs og hæld det i wokken. Kog retten igennem, smag til med salt og peber og læg koteletterne i. Lad retten simre 2-3 min. og servér med kogte ris.