Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Koteletter i fad med ratatouille

Koteletter i fad

Koteletter i fad med ratatouille

Koteletter i fad kan laves på mange måder, men vi er helt vilde med denne opskrift med ratatouille.


Koteletter i fad med ratatouille
(4 pers.)

Tid: ca. 25 min. plus stegetid


4 svinekoteletter uden ben
4 tsk. karry
salt og peber
2 spsk. olivenolie
1 rødløg
1 fennikel
½ aubergine
½ squash
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt fennikelfrø
1 tsk. stødt korianderfrø
1 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
salt og peber
brød eller ris som tilbehør

1. Tænd ovnen på 200 grader. Krydr koteletterne med karry, salt og peber. Varm olien på en pande, og brun koteletterne godt på begge sider. Læg koteletterne i et fad.

2. Skær løgene i tynde ringe. Skær fennikel, aubergine og squash i mundrette stykker. Rist krydderierne på en tør pande, til de dufter.

3. Vend grønsager med krydderier, presset hvidløg og hakkede tomater. Fordel grønsagerne over koteletterne, og bag i ovnen i ca. 20 min. Smag retten til med salt og peber, og server med brød eller kogte ris.

► SE OGSÅ: Fiskedeller med chilimayo, lynstegt grønt og sesamkartofler
► SE OGSÅ: Edamame-salat med kammusliger
► SE OGSÅ: Stegte nudler

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok