Krebse-cocktail
SPONSORERET indhold

Krebse-cocktail

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og lækker forret med kogte pillede krebsehaler. Du kan også vælge at lave forretten med rejer.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
27. jun. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
200 g kogte pillede krebsehaler (eller rejer)
2 stk. hjertesalat (fine strimler)
12 små gule og røde tomater (halve)
2 avocadoer (uden sten, skiver)
Pikantdressing:
2½ dl cremefraiche (18 %)
1 spsk tomatpuré
evt. 1 fed hvidløg (knust)
ca. ½ tsk tabasco
salt og friskkværnet peber
Pynt: citronbåde og dildbuketter
Tilbehør: flute eller andet hvedebrød

  1. Rør ingredienserne til dressingen sammen.
  2. Bruger du frosne krebsehaler, skal de tøes op og dryppe af i en si.
  3. Anret strimlet salat, krebsehaler, tomater, avocado og dressing lagvist i fire portionsglas eller -skåle. Pynt med citron og dild. Servér med brød.