Krydderiposer til varme drikke
SPONSORERET indhold

Krydderiposer til varme drikke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem gave, som altid vækker stor begejstring hos modtageren – alene duften!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
06. dec. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(12 poser)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
12 stk. hel kanel
24 stk. hel stjerneanis
48 stk. hel kardemomme
1 spsk hel sort peber
3 spsk hele nelliker
½ m hvid bomuldsgaze eller ostelærred (90 cm bredt)
bomuldssnor

  1. Klip stoffet i cirkler på ca. 15 cm.
  2. Læg 1 kanelstang, 2 stjerneanis, 4 stk. hel kardemomme, 8 peberkorn og 10-12 nelliker på hver.
  3. Luk poserne med snor og læg dem i f.eks. syltetøjsglas.
  4. Hæft en brugsanvisning ved: Læg en krydderipose i en gryde med 2-3 spsk rørsukker og 1 flaske rødvin eller æblemost. Varm det igennem, uden at det koger, og servér drikken rygende varm.