Kryddersild med æble-cremefraiche
SPONSORERET indhold

Kryddersild med æble-cremefraiche

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav en lækker kryddersild og top dem med æble-cremefraiche

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
17. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
1 stort glas kryddersild (gammeldags modnede, f.eks. Lykkeberg)

Æble-cremefraiche:
2½ dl cremefraiche (9 % eller 18 %)
1-2 æbler
1 rødløg
salt og peber
1 bdt purløg

Tilbehør:

Groft rugbrød

  1. Vask æblerne og skær dem i små tern eller tynde strimler.
  2. Pil rødløget og hak det fint.
  3. Rør cremefraiche sammen med salt og peber og tilsæt æbler, rødløg og fintsnittet purløg.
  4. Dryp kryddersildene af på et stykke køkkenrulle og skær dem i mindre stykker.
  5. Anret med æble-cremefraiche og giv rugbrød til.