Krydret linsesuppe
SPONSORERET indhold

Krydret linsesuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne krydret linsesuppe indeholder bl.a. porre, bladselleri og frisk ingefær. Velbekomme!

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
23. feb. 2016 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege-/kogetid: ca. 30 min.
300 g røde linser (eller gule flækærter)
1 stort løg
1 porre
4-5 stilke bladselleri
2 spsk. olie
15 g frisk ingefær
2 tsk. madras-karry
1 liter vand (eller bouillon)
salt og friskkværnet sort peber
Drys:
1 stilk bladselleri med blade
Tilbehør: citron og grovboller

  1. Skyl linserne i koldt vand et par gange. Si vandet fra.
  2. Steg hakket løg, porrer skåret i ringe og stykker af bladselleri klare i olie. Tilsæt karry, fintrevet ingefær og linser. Hæld vand i. Kog suppen under låg i ca. 20 min. ved svag varme.
  3. Blend suppen cremet. Tilsæt evt. mere vand eller bouillon, hvis suppen er for tyk. Smag suppen til med salt og peber.
  4. Pres ganske lidt citronsaft over suppen inden servering. Drys med finthakket bladselleri og bladselleriblade.