Ingredienser
Arbejdstid: ca. 40 min. (afhængigt af snittetid)
Stegetid: 10 min.
300 g rosenkål (fintsnittede)
2 løg (skåret fra top til rod)
2-3 fed hvidløg (knust)
1 dåse kogte kikærter (afdryppede)
ca. 2 tsk cajun-krydderi (ell. cajun-miks)
1 appelsin (saft)
2 appelsiner (stykker)
2 spsk smagsneutralt olie
salt
Drys: 25 g mandler (ikke smuttede, hakkede)
Pynt: bredbladet persille
- Varm en wok, en pande eller en gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kål og løg sprøde under omrøring i 3-4 min.
- Krydr retten med hvidløg og tilsæt kikærter. Varm retten igennem et par minutter. Tilsæt cajun-krydderi med appelsinsaft og smag retten til med salt.
- Vend nu appelsinstykkerne i, drys med mandler og pynt med persille. Servér retten straks.