Kylling med sennep/citronsovs
SPONSORERET indhold

Kylling med sennep/citronsovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kylling med sennep/citronsovs er let og lækker aftensmad.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stege/kogetid: 15 min.
2 stk. kyllingebryst
salt og peber
15 g smør eller olie
1 løg
1 fed hvidløg
2 gulerødder
1 ½ dl bouillon eller vand
1 dl piskefløde
2-3 spsk citronsaft
1 spsk dijonsennep
frisk timian
1 laurbærblad

  1. Krydr kyllingekødet med salt og peber og brun dem på en pande med smør eller olie.
  2. Hak løg, hvidløg og gulerødder fint (brug evt. en minihakker/foodprocessor) og vend det på panden.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten simre ca. 10 min. ­– vend kødet et par gange undervejs.
  4. Smag sovsen til med salt og peber og servér retten med kartofler, ris eller pasta.