Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Sprøde tarteletter med kylling og asparges.

Opskrift på kylling og asparges i tarteletter

Kylling og asparges i tarteletter

Tarteletter med kylling og asparges er sprød 'lille tærte' med velsmagende fyld, som stadig er populær som f.eks. forret, når det skal serveres en lidt 'pænere' middag.

Bedømmelse
Kylling og asparges i tarteletter til 8 personer

Tarteletter med kylling og asparges


Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 15 min.
Fryse-egnet

500 g kyllingebryst
25 g smør
1 bdt grønne asparges, 250 g
1 ½ dl hønsebouillon
1 ½ dl fløde 9 %
2 tsk majsstivelse
1 bdt dild
8-16 tarteletter
salt og peber

Sådan laver du tarteletter med kylling og asparges


1. Skær kyllingekødet i små tern. Rens aspargesene (kasser de grove ender) og skær dem i små stykker.

2. Smelt smørret i en gryde og vend kyllingeternene i. Steg (uden at brune) kødet et par min. under omrøring og vend aspargesene i.

3. Vend rundt, tilsæt bouillon og giv det et opkog. Skru ned og lad det simre 5 min. Jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse: Tilsæt fintsnittet dild og smag til med salt og peber. Fordel stuvningen i lune tarteletter.

Ingredienser

8

Tilberedning

ca. 40 MIN.

Type

Fjerkræ

Specialkost

Kategori

Forret

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok