Kylling som i Normandiet
SPONSORERET indhold

Kylling som i Normandiet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
2 stk. kyllingebryst
1 spsk olivenolie
2 skalotteløg
2 æbler evt. 3 cl calvados
1 dl æblecider
1⁄2 dl piskefløde
evt. 1 tsk majsstivelse
persille
salt og peber
Tilbehør:
kartofler eller brød

  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem i en sauterpande med olie. Tag dem op og steg nu fintsnittede skalotteløg og æblebåde ca. 5 min. Flamber evt. med calvados (overhæld med spiritus og antænd). Tilsæt cider og fløde og giv det et opkog. Læg kødet i sovsen og lad retten simre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Jævn evt. med majsstivelse. Drys med hakket persille og server med kogte eller stegte kartofler eller brød.