Opskrift på citronfromage
SPONSORERET indhold

Lækker luftig citronfromage

Citronfromagen er luftig, lige tilpas syrlig og sød på samme tid.

Foto: Columbus Leth
19. dec. 2017 | Opskrift | BoligLiv


Citronfromage

Tid: ca. 20 min. plus tid til, at fromagen kan sætte sig.
(4 pers.)

3 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
revet skal og saft af 3 økologiske citroner
3 blade husblas
3 pasteuriserede æggehvider
3 dl piskefløde


1. Pisk æggeblommer, sukker og revet citronskal godt sammen.

2. Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til blødt skum.

3. Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 min. Vrid den fri for vand, og smelt den ved svag varme i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen, og hæld citronsaften i den smeltede husblas. Vend dernæst med de piskede æggeblommer, halvdelen af flødeskummet og æggehviderne.

4. Stil fromagen i køleskabet, til den er stiv. Top med resten af flødeskummet inden servering.

► SE OGSÅ: Nødde-drømmekage
► SE OGSÅ:
Citronmåne med mascarponecreme
► SE OGSÅ: Limetærte med marengs