Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lækker luftig citronfromage

Fromage

Lækker luftig citronfromage

Hvis du ikke allerede er vild med citronfromage, så bliver du det, når du smager denne variant. Fromagen er luftig, lige tilpas syrlig og sød på samme tid.


Citronfromage

Tid: ca. 20 min. plus tid til, at fromagen kan sætte sig.
(4 pers.)

3 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
revet skal og saft af 3 økologiske citroner
3 blade husblas
3 pasteuriserede æggehvider
3 dl piskefløde


1. Pisk æggeblommer, sukker og revet citronskal godt sammen.

2. Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til blødt skum.

3. Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 min. Vrid den fri for vand, og smelt den ved svag varme i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen, og hæld citronsaften i den smeltede husblas. Vend dernæst med de piskede æggeblommer, halvdelen af flødeskummet og æggehviderne.

4. Stil fromagen i køleskabet, til den er stiv. Top med resten af flødeskummet inden servering.

► SE OGSÅ: Nødde-drømmekage
► SE OGSÅ:
Citronmåne med mascarponecreme
► SE OGSÅ: Limetærte med marengs


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok