Lækre blåbærmazariner
SPONSORERET indhold

Lækre blåbærmazariner

En perfekt sød afslutning på en dag i det fri.

Foto: Henrik Freek Christensen
21. sep. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Blåbærmazariner

Tid: ca. 20 min. plus bagetid
(ca. 16 små eller 8 store stk.)

100 g marcipan
100 g sukker
50 g smør
2 æg
1 stang vanilje
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ dl mælk
250 g friske blåbær
50 g mandelflager til pynt

1. Tænd ovnen på 180 grader.

2. Riv marcipanen, og rør den med sukker. Tilsæt smør, og rør det godt sammen. Rør æggene i et ad gangen.

3. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn i dejen, og vend forsigtigt med mel, bagepulver og mælk. Vend forsigtigt med blåbær.

4. Fordel dejen i 16 små silikonemuffinforme eller i 8 store. Drys med mandelflager.

5. De små kager bages i ca. 15 min., til de er gyldne. Mærk evt. efter med en kødnål. Hænger der dej ved, bages kagerne lidt længere tid. De store bages i ca. 25 min.