Lammeculotte med kikærtepesto
SPONSORERET indhold

Lammeculotte med kikærtepesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her spiller lammet hovedrollen i et proteinboost af et måltid. Pesto med kikærter og blomkål er godt hertil.

Af: Majbritt Louring Engell
22. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser


600-800 g lammeculotte
olie til stegning
2 fed hvidløg
salt og peber
1 pakke lufttørret skinke, ca 100 g
frisk timian eller rosmarin
½ blomkål
125 dåse forkogte kikærter
40 g babyspinat
30 g parmesan
2 spsk olie
15 g smør
salt og peber
evt. lidt tomater til pynt

Sådan gør du:

Rids fedtkanten på lammeculotterne, og steg dem med fedtsiden nedad på en pande, til fedtkanten er sprød og gylden. Vend culotterne, og steg dem i 2 min. på den anden side. Sæt dem i et smurt fad, læg rosmarin og timian ovenpå og drys med salt og peber. Steg culotterne færdig i en 200° varm ovn i 8-12 min. Tag dem ud, og lad dem hvile i 5 min., inden du skærer dem i skiver.

Steg skinken på en tør pande et par min. på hver side. Læg dem på et stykke køkkenrulle.

Kog blomkålen i en gryde med vand, og kog i et par minutter. Hæld vandet fra.
Kom kogt blomkål, kikærter, babyspinat, parmesan, smør og olie i en foodprocessor, og blend det til en jævn mos.

Server de skiveskårne lammeculotter med sprødstegt skinke og kikærtepesto til. Pynt med frisk timian og evt. lidt tomater.

(700 kcal)

Prøv også pastasalat med laks og kokos

Få mere inspiration til sund slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/