Leverpostej
SPONSORERET indhold

Leverpostej

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er ikke så svært at lave sin egen leverpostej og hvis du kommer den færdige 'fars' i portionsforme til at have stående i fryseren, kan de nemt bages færdig, inden gæsterne kommer.

Af: Mette Helbæk Foto: Stine Christiansen / Skovdal
05. dec. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
ca. 16 personer

Ingredienser

Til 2 store postejer:
2 spsk frisk timian
2 kg svinelever (økologisk)
800 g svinespæk
60 g ansjoser
3 løg
1 tsk allehånde
2 spsk salt
2 spsk friskværnet peber
2 forme på ca. 1 liter

Til servering: Rugbrød, bacon, syltede rødbeder og stegte svampe

Sådan laver du leverpostej:

Kør timian, lever, spæk, ansjoser og løg igennem kødhakkeren i denne rækkefølge – har du ikke en kødhakker så brug hakket lever og spæk og hak de øvrige ting fint i hånden. Rør krydderierne i. Hæld postej'erne i forme, dæk formene til og sæt dem i fryseren.

Servering:
Tag de frosne leverpostejer ud af fryseren, og bag dem, til de er gennembagte i vandbad i en 150 grader varm ovn i cirka 1 time – tjek med en kniv, om de er lysebrune hele vejen igennem. Server på rugbrød med sprødstegt bacon, rødbeder og stegte svampe til.

SE OGSÅ: Sådan laver du honningsyltede rødbeder