Lun salat med sorte belugalinser, avocado og sojabagt tofu
SPONSORERET indhold

Lun salat med sorte belugalinser, avocado og sojabagt tofu

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn, mættende salat med masser af smag.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
12. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 40 min

Ingredienser

2 ½ dl belugalinser kogt efter anvisningen
300 g spæde spinatblade
2 avocadoer
1 rødløg
1 squash, så spæd som muligt
1 citron, saft heraf olivenolie
salt og peber bagt
tofu:
1 dl soja
1 spsk revet frisk ingefær
1 fed hvidløg, fintrevet
3 spsk sesamfrø
2 spsk olivenolie
400 g fast tofu

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader, og skær tofuen i 0,5 cm tykke skiver, og læg dem i et ildfast fad på bagepapir.

Bland soja, ingefær, hvidløg og sesamfrø, og fordel blandingen over tofuen.

Bag tofuen på midterste rille i ovnen i ca. 25-30 min, indtil tofuen er let gylden på overfladen. Afslut evt. med et par minutters grill for at give tofuen en let sprød overflade.

Grill imens squashen på begge sider på en grillpande, og skær avocadoer og rødløg i tynde skiver.

Vend spinaten med resten af grøntsagerne, citronsaft og olivenolie.

Anret tofuen ovenpå og servér.

LÆS OGSÅ: Tortillaer med steak, guacemole, majs og rød peber/tomatsalsa