Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja
Foto: Thomas Hergaard | Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja.
Hjemmet

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

Del på
Af Katrine Klinken 04.jan.2016 Mad

40 MIN.

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 10 min.

200 g kyllingeinderfilet eller 2 kyllingebryster (strimler)
2 tsk olie, evt. sesamolie
evt. 2 fed hvidløg (knust)
1 lille spidskål (strimler)
2 gulerødder (strimler)
friskkværnet peber
ca. 1 spsk sojasovs
1 spsk citronsaft
1 tsk flydende honning eller sukker


Tilbehør:
brød, kogte kartofler eller ris

Sådan laver du lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

1. Snit grønsagerne og varm en wok eller tykbundet, høj pande godt op.

2. Hæld olie i og brun kyllingekødet under omrøring i et par minutter. Tilsæt kål og gulerødder og steg dem under omrøring i 3-4 min., til de er sprøde.

3. Tilsæt sojasovs, rørt med honning eller sukker, citronsaft og friskkværnet peber. Varm kort igennem. Smag til med soja og peber.

4. Servér retten frisklavet med brød, kartofler eller ris til.

Læs alt om nem aftensmad
Del på
Kommentarer (0)
Henter...