Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja.

Opskrift på lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

Bedømmelse

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 10 min.

200 g kyllingeinderfilet eller 2 kyllingebryster (strimler)
2 tsk olie, evt. sesamolie
evt. 2 fed hvidløg (knust)
1 lille spidskål (strimler)
2 gulerødder (strimler)
friskkværnet peber
ca. 1 spsk sojasovs
1 spsk citronsaft
1 tsk flydende honning eller sukker


Tilbehør:
brød, kogte kartofler eller ris

Sådan laver du lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

1. Snit grønsagerne og varm en wok eller tykbundet, høj pande godt op.

2. Hæld olie i og brun kyllingekødet under omrøring i et par minutter. Tilsæt kål og gulerødder og steg dem under omrøring i 3-4 min., til de er sprøde.

3. Tilsæt sojasovs, rørt med honning eller sukker, citronsaft og friskkværnet peber. Varm kort igennem. Smag til med soja og peber.

4. Servér retten frisklavet med brød, kartofler eller ris til.

Ingredienser

9

Tilberedning

ca. 40 MIN.

Type

Fjerkræ

Specialkost

Kategori

Hovedret

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok