Lynstegte rejser med mizuna
SPONSORERET indhold

Lynstegte rejser med mizuna

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den her ret er en mellemting mellem en wokret og en salat. Hvis du vil gøre den til en hovedret, kan du vende kogte sobanudler i sammen med mizunaen for at give mere tyngde. Den er virkelig nem og hurtig at lave!

Af: Louisa Lorang Foto: Stine Christiansen / Skovdal.dk
03. okt. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

2 fed hvidløg
1 bundt forårsløg
250 g gode rejer med skal (gerne rå)
lidt olie
1 tsk chiliflager
2-3 spsk citronsaft
1-2 tsk sukker
3 spsk soja
100 g mizunasalat
lidt hakkede peanuts

Sådan laver du lynstegte rejer med mizuna

Skær hvidløget i tynde skiver, og snit forårsløgene fint. Sauter hvidløget i lidt olie på en stor, varm pande. Kom rejerne på. De skal have 1-2 minutter, mindre hvis de er forkogte. Kom det nederste af forårsløgene på, og tilsæt chili, citronsaft, sukker og soja. Lad det hele stege kort, tag panden af varmen, og tilsæt mizunasalat og toppen af forårsløgene. Top med hakkede peanuts, og server straks.

TIP
Køb rejer af mærket Butlers Choice, som fås i velassorterede supermarkeder, eller vilde rosérejer fra Frankrig hos fiskehandleren. Alternativt grønlandske rejer, selvom de er mindre.


PRØV OGSÅ: Spinat smoothie